Antonia Gigovska – Je t’aime – (07. 06.) – polufinale

– Je t’aime – (07. 06.) – – trideset prva emisija

Ovo fantastično prvo polufinalno veče “Pinkovih zvezdica – All stars” zatvorila je Antonia Gigovska, i to sa pesmom “Je t’aime” koju u originalu izvodi Lara Fabian. Ona je imala manji peh tokom nastupa, pa se saplela na sceni i pala, ali to je nije sprečilo da nastavi sa svojom sjajnim pevanjem.

Nakon što je izvela pesmu, Antonia je sačekala i komentare stručnog žirija, koji ove noći, za razliku od proteklih osam meseci, neće imati priliku da ocenjuje takmičare i odlučuje o njihovom prolasku dalje.

Kad je mogla Bijonse da padne, možeš i ti. Najbitnije je što si nastavila da pevaš i posle pada, najtežu moguću pesmu. Čestitam ti na tvojoj pesmi, ćerka i ja je često slušamo. Čestitaću ti na plasmanu tebi i Tamari na Evroviziji, bili ste sjajni, to je veliki uspeh Makedonije, ja sam svim srcem, pored Nevene, navijala za vas – rekla je Goca Tržan.

Lucija je mislila da si namerno pala. Ti si pevač izvanrednog kalibra, šta god možeš da staviš kao epitet koji dočarava tvoju perfektnost. Ništa niko ne može da ti zameri. Moja drugarica mi je rekla “Ako Antonia ne pobedi ja ostavljam telefon”. Nadam se da će veliki deo naše publike glasati za tebe. Kod nas su deca iz Makedonije dobro predstavljala svoje podneblje – dodala je Leontina Vukomanović.

Ti nisi imala grešku. Ne padaju svi, bog da padove odabranima. Bog to da odabranima, odapne to kao strelu, tako da si večeras odabranima – navela je Nataša Bekvalac.

Related posts