Bojana Radovanović – (28. 06.) – superfinale

– Amorova strela – (28. 06.) – – trideset četvrta emisija

Bojana Radovanović je u prvom krugu ove noći odabrala pesmu članice žirija Kristine Kije Kockar “Amorova strela”. Bojana je na sceni imala i podršku plesne grupe, pa ne čudi što je dobila ovacije iz publike, ali i iz crvenih stolica. Ona je donekle i promenila tekst ove pesme, pa je jedan deo izbacila, što joj članica žirija nije zamerila. Kija je snimala ceo Bojanin nastup, te ju je bodrila aplauzom.

Iako ove večeri nemaju priliku da glasaju, žiri ipak ima pravo na svoje stručne komentare, pa su tako nakon Bojaninog nastupa odmah izneli svoje impresije.

Boko, hvala što si izabrala moju pesmu za i što si promenila tekst tako da se ne peva to što deca ne treba da pevaju. Ti si naša evrovizijska predstavnica, ja moram da budem subjektivna, svaka čast – rekla je Kija.

Ja sam iznenađena koliko si ti porasla, ti si sada ozbiljna tinejdžerka koja dominira scenom. Sve mi je to zaličilo na ozbiljnu pevačicu koja je izašla na svoj nastup na nekoj dodeli nagrada i stajling, i pevanje, i pokreti. Ja kad bih gledala ovo kraj tv-a ja bih se pitala je l’ moguće da ovo dete ovako uživo peva – navela je Leontina Vukomanović.

Sada imamo jednu ozbiljnu tinejdž zvezdu koja nam donosi svetske nastupe, tvoje pevanje je na jednom zavidnom nivou, a plesačke sposobnosti su takođe za svaku pohvalu, ceo paket, svaka čast – naveo je Nemanja.

Bojana Radovanović – Neka te odvede – (28. 06.) – superfinale – trideset četvrta emisija

Bojana Radovanović je uspela da uđe u drugi krug večerašnjeg superfinala, a u ovom krugu ona je otpevala pesmu Tonija Cetinskog “Neka te odvede”.

Boko, još bolje nego prva pesma, stvarno ti je leglo ovo, bila si čarobna na sceni. Na početku te nisam prepoznala, bilo je tamno, videla sam devojku i to je to. Očarala si nas – rekla je Kristina Kija Kockar.

Bojana Radovanović – Say my name – Taki Taki – Bang Bang – (28. 06.) – superfinale – trideset četvrta emisija

Nakon žestoke borbe ušli smo u sam finiš večerašnjeg superfinala “Pinkovih zvezdica – All stars”, a u poslednjem krugu takmiče se Bojana Radovanović i Sergej Pajić.

Bojana je nastupila prva i izvela je pesme “Taki Taki”, “Say my name” i “New rules” koju u originalu izvode Bebe Rexa i Dua Lipa.

Ona je na sceni imala i podršku plesača, koji su učinili da ovaj nastup izgleda zaista svetski, a publika i petočlani žiri su je sve vreme bodrili.

Ovaj put gledamo fristajl nastup i bilo je odlično. Ovo ti je bio bolji nastup nego onda – rekao je Marko Kon.
Delovala si potpuno rasterećena, odlično je bilo – rekao je Nemanja.

Related posts