Darija Vračević – (28. 06.) – superfinale

– Mashup (mix) – (28. 06.) – – trideset četvrta emisija

Druga po redu u ovoj superfinalnoj noći predstavila se Darija Vračević. Ona je izvela miks pesama koje u originalu pevaju Madona i Pink. Darija je pokazala zavidnu energiju, a u tome su joj pomogli i plesači, koji su doprineli da ovaj nastup izgleda svetski. Darija je promenila nekoliko stajlinga tokom nastupa, a imali su i veoma interesantnu koreografiju.

Nakon što je ova zvezdica završila svoj nastup stručni žiri nije mogao da sakrije svoje oduševljenje, pa je dao i svoje mišljenje.

Dako, ti si imala uvek nastupe kao za i nisam očekivala ništa manje, a sad si pomerila granice. Sviđa mi se što si Madonu prekinula sa Pink. Svaka čast za brzo presvlačenje, uopšte nisam primetila, odjednom si se pojavila kao jedna divna dama iz 16. ili 17. veka. Želim ti sve najlepše i da ljudi glasaju za tebe – navela je Kristina Kija Kockar.

Ovo je bio jedan vrhunski mjuzikl na kom bi mogli da pozavide svetska pozorišta. Onda odjednom je nastalo rok ludilo. Ti si dokazala da si apsolutno zasluženo u superfinalu. Ne znam čime te hrane, pa tako malo biće ima takav glas, svaka ti čast, stvarno si fantastična – rekao je Nemanja.

Na samom početku imati ovako dva udarna nastupa, ti si napravila spektakl, samo sam čekala kada će da počne da leti perje. Tvoj scenski pokret je nadrealan, ne postoji momenat kako neko može drugačije da te komentariše nego sjajno – navela je Leontina Vukomanović.

Darija Vračević – I surrender – (28. 06.) – superfinale – trideset četvrta emisija

U drugom krugu večerašnjeg superfinala Darija se predstavila pesmom Selin Dion “I surrender”. Ona je i ovoga puta uspela da oduševi sve svojom interpretacijom svetskog hita, pa su usledili i sjajni komentari žirija.

Meni se ježila glava, uši, vrat, ruke, ovo je toliko potresno koliko si ti snažno iznela emociju. Pevala si kao odraslo biće, toliko bravuroznih ukrasa, sve u punoj snazi, u punom glasu. Čula sam samo uzdahe ovde oko mene, mislim da je tako bilo i kraj malih ekrana. Glasajte – navela je Leontina Vukomanović.

Related posts