David Marković – (28. 06.) – superfinale

– Gusta mi magla padnala – (28. 06.) – – trideset četvrta emisija

David Marković je izveo pesmu “Gusta mi magla padnala” koju u originalu izvodi Vasilisa. David je i ovoga puta ostao veran svom upečetljivom stilu, pa je ponovo pokazao srce na dlanu i preneo sve svoje emocije publici.

David je očarao ceo studio, verujemo i publiku kraj malih ekrana, a ni petočlani stručni žiri nije mogao a da ne prokomentariše ovaj sjajan performans. Žiri je skandirao i ustao da bi aplaudirao ovom takmičaru.

Ako neko ne zna da je danas Vidovdan ti si nas ozbiljno podsetio na to. Vidi ovako, one tri devojčice ti nisu bile potrebne. Beskrajno ti hvala što si ovo uradio, da nas podsetiš ko smo, šta smo i šta treba da čuvamo, ovako se bira pobednička pesma – rekla je Goca Tržan.

Da je bilo ko drugi pevao ovu pesmu, ne bi bilo to to, ti imaš tu krv u sebi. Ti si mali, možda ni ne razumeš, ne bi trebalo ni da se baviš tim stvarima. Hvala ti što si izabrao ovu pesmu i što si je doneo na ovako dostojanstven način. Pozdrav za sve tvoje sugrađane i za sve ljude na Kosovu i Metohiji – naveo je Nemanja.

Ima pravde, ima Boga, ti možeš da pobediš večeras. Meni je otac sa Kosova, jednog lepog malog mesta, veliki pozdrav za sve – rekla je Leontina kroz suze.

David Marković – Misliću na tebe – (28. 06.) – superfinale – trideset četvrta emisija

David Marković je za svoju drugu pesmu odabrao numeru “Misliću na tebe” Tropiko benda.

Sine moj, ja sam beskrajno ponosna što si ušao u osam najboljih, tu ti je mesto, fantastično si pevao. Toliko sam ponosna na tebe, toliko si jedno milo i divno biće, nemaš pojma koliko sam ponosna što si ušao u ovo superfinale – navela je Goca Tržan.

Moram da ti kažem da je moja mama glasala za tebe i od mene ćeš dobiti glas – dodala je Kija.

Related posts