David Radosavljević – (28. 06.) – superfinale

– Face – (28. 06.) – – trideset četvrta emisija

David Radosavljević je ovoga puta odlučio da malo promeni svoj stil, pa je otpevao pesmu “Face” koju u originalu izvodi Milan Stanković. David je, kao i ostali takmičari, imao podršku plesne grupe, pa su svi zajedno napravili pravi spektakl. Tokom njegovog nastupa čuli su se uzastopni vrisci iz publike, koja je bila u transu, pa se moglo čuti i “Davide, mi te volimo”.

Oni koji su proteklih meseci odlučivali o njihovom plasmanu, večeras nemaju tu privilegiju, ali ipak, petočlani stručni žiri je i ovoga puta dao svoje komentare na Davidov nastup.

Moram da postavim na Fejs ovaj nastup. Tolika promena se kod njega desila, postao je čovek. Fenomenalno je, i to što radiš s kosom, odlično, bravo, ne znam šta da ti kažem – rekao je Marko Kon.

Ja mislim da je publika sve rekla, to samo govori o njemu kakvu podršku i kakvu publiku ima. Sviđa mi se što si uzeo nešto drugačije, tokom cele sezone si pokazao emociju, sad smo videli jednog Davida opasnog šmekera, pokazao si da umeš i ovo, bravo majstore! – naveo je Nemanja.

Neka su žive i zdrave ove tinejdžerke koje vrište, one su sve rekle – navela je Goca Tržan.

Related posts