Irina Arsenijević – (28. 06.) – superfinale

– Pametna i luda – (28. 06.) – – trideset četvrta emisija

Irina Arsenijević se u prvom krugu ove večeri predstavila pesmom Marije Šerifović “Pametna i luda”, a upravo u ovoj numeri njen moćan vokal uspeo je da dođe do izražaja, pa je Irina pokazala sav svoj talenat.

Njen nastup nikoga nije osavio imunim, pa je ona za sam kraj dobila i srce iz publike, a žiri, koji je proteklih osam mesci odlučivao o plasmanu takmičara, dao je komentar i na Irinin nastup.

Ti znaš šta ja mislim o tebi, i nije ni čudo što je ona ekipa iz Diznilenda imala takve komentare o tebi – rekao je Marko Kon i poslao joj poljubac.

Vi nemate pojma koliko je meni puno srce kad vas vidim na sceni. Ti si toliko talentovana i fantastična pevačica, želim ti da ne pevaš samo u Diznijevim filmovima ovde nego i negde preko – rekla je Goca Tržan.

Ti si se uvek izdvajala svojim pevanjem, to je bio jedan momenat kad sam ja upoznala jednu tanananu dušu i precizan i oštar glas, ne mogu da ti objasnim kroz koje si nas emocije vodila. Ti si došla u ovu sezonu i postala Pinkova zvezda, ti prerastaš u devojku i tvoje pevanje sada ima jednu emotivnu težinu jer mi slušamo jednu ozbiljnu pesmu, mi nemamo potrebe da volimo školjku kad imamo biser ispred sebe – navela je Leontina Vukomanović.

Related posts