Mateja Vukašinović – Soldi – (14. 06.) – polufinale

– Soldi – (14. 06.) – – trideset druga emisija

Mateja Vukašinović predstavio se pesmom “Soldi” ovogodišnjeg prestavnika Italije na Evroviziji, Mahmuda.

U životu postoje osobe zbog kojih morate da pomerite planine, ja imam dve takve osobe, a jedna od njih je Mateja – rekao je Matejin tata.

Zvezdice su proteklih osam meseci zavisile od petočlanog žirija koji ih je ocenjivao, ali večeras o njihovom plasmanu odlučuje publika. Ipak, stručni žiri je i večeras dao svoje komentare.

Uživo je, dešavaju se takve stvari, nemoj to da te pogoleba. Ova mala glupost je nebitna. Svaka čast za oca, sviđa mi se tema. Emotivno je što je tvoj otac sa tobom na sceni, za sina sve, pohvala naravno i za dečaka. Svaka čast, ispao si profi, čak iako se desila ta mala nezdoga da mikrofonom. Ja sam se oduševila, svi znaju da si ti moj ljubimac, zaista mnogo volim ovog dečka. Oduševljavaš me, a sada si me oborio s nogu – navela je Kristina Kija Kockar.

Jako sam ponosan na tebe Mateja, on je bio gost na našem koncertu i razvalio je, hvala ti puno još jednom. Ti si zapravo Džastin Timberlejk, kad bi Bog dao ja bih mnogo voleo da te vidim i da budeš taj. Kod tebe je sve jedinstveno i zrelo, ti obećavaš, sve se desi kada treba, ja verujem i nadam se da će se kod tebe sve to dogoditi – naveo je Sale Tropiko.

Jednom te je Goca iskritikovala u smislu da nisi dovoljno radio, a onda je došao tata njegov i rekao “Iskritikuj ga još više, gazi ga samo”. Mi se ovde suočavamo sa nerealnim stavovima roditelja, a vi ste divan primer toga kako treba, svaka čast na tome – navela je Nataša Bekvalac.

Related posts