PINKOVE ZVEZDICE ALL STARS 2019 SUPERFINALE: Pobednik je Sergej Pajić – cela 34. emisija (28. 06.) – video snimak

– prvi presek – (28. 06.) – – trideset četvrta emisija

Prvi krug je upravo završen, a dvanaestoro takmičara su se predstavili svojom prvom pesmom za večeras. Publika je imala priliku da vidi i čuje: Niku Purić, Dariju Vračević, Davida Markovića, Bojanu Radovanović, Davida Radosavljevića, Sergeja Pajića, Irinu Arsenijević, Teodoru Taru Stojanović, Žarka Pribakovića, Isidoru Mitić, Antoniu Gigovsku i Mateju Vukašinovića.

Sada je napravljen prvi presek glasova publike, njih četovoro su morali da napuste takmičenje, a u ovom trenutku najmanju podršku vernih glasača imali su Irina Arsenijević, David Radosavljević, Teodora Tara Stojanović, Mateja Vukašinović pa se oni posle ovog prvog kruga opraštaju od daljeg takmičenja. U drugom krugu ćemo gledati Niku Purić, Dariju Vračević, Davida Markovića, Isidoru Mitić, Antoniu Gigovsku, Bojana Radovanović, i Žarko Pribaković. Voditeljka Marijana Mićić se umalo rasplakala dok je proglašavala koji takmičari nastavljaju dalje, a koji u ovom trentku ispadaju.

PINKOVE ZVEZDICE ALL STARS 2019 – Drugi presek – (28. 06.) – superfinale – trideset četvrta emisija

Nakon prvog preseka glasova, takmičenje su napustili David Radosavljević, Teodora Tara Stojanović, Mateja Vukašinović i Irina Arsenijević, a sada je došlo vreme za još jedan presek.

Posle ovog, drugog preseka glasova, “Pinkove zvezdice – All stars” napustili su Nika Purić, Darija Vračević, Žarko Pribaković, David Marković, Antonia Gigovska i Isidora Mitić, dok će se u samoj završnici superfinala ove jubilarne pete sezone takmičiti Sergej Pajić i Bojana Radovanović.

Voditeljka Marijana Mićić dobila je i kovertu sa konačnim rezultatima, pa je kucnuo čas da se proglasi pobednik “Pinkovih zvezdica – All stars”.

Pobednik ove jubilarne pete sezone “Pinkovih zvezdica – All stars” je Sergej Pajić.

Related posts