Sergej Pajić – (28. 06.) – superfinale

– Bebi – (28. 06.) – – trideset četvrta emisija

Sergej Pajić je ostao veran svom stilu, zbog kog su ga gledaoci i zavoleli, pa je ovoga puta izveo pesmu “Bebi” koju u originalu pevaju reperi Buba Koreli i Džala Brat.

Sergej se sjajno zabavljao na sceni, a njegovu energiju prepoznala je kako publika, tako i petočlani žiri, koji je posle njegovog nastupa sa svima podelio svoje impresije.

Utišajte malo publiku, samo malo da ga ishvalim, pa nastavite da vrištite. Ovo sada je prštalo, energija bez ikakve greške. Znam ovu pesmu i znam da si je pevao sa svojom sestricom, vidi se razlika od prošlog puta, ovo je prštalo, svaka čast – navela je Kristina Kija Kockar.

Ovo je kul za klub, ali pevaš u superfinalu, ima škakljivih momenata u pesmi a ovo gledaju i deca od vrlo malo momenata, ti si bio odličan – navela je Goca Tržan.

Sergej Pajić – Jedra – (28. 06.) – superfinale – trideset četvrta emisija

Sergej Pajić je izveo pesmu Saše Kovačevića “Jedra”, a onda je i stučni, petočlani žiri dao svoje komentare.

Sjajno je što si pokazao da umeš i nešto drugo, i to da umeš jako dobro da radiš. Verovatno su svi u šoku od te tvoje promene, ali to je pozitivna stvar jer si pokazao da umeš i da pevaš. Tako nastavi, ti znaš šta želiš, a ja ti želim svu sreću u životu – naveo je Nemanja muzički producent “Pinkovih zvezica”.

Sergej Pajić – Trans – (28. 06.) – superfinale – trideset četvrta emisija

Do same završnice superfinala, odnosno do poslednjih dvoje stigao je i Sergej Pajić, pored Bojane Radovanović.

Sergej je u trećem krugu izveo pesmu Milana Stankovića “Trans”. On se sjajno zabavljao na sceni, gde je sve vreme igrao sa plesačima oko njega, a publika ga je na kraju nagradila gromoglasnim aplauzom.

Ja sam nekoliko puta rekla u ovim emisijama i sad ću ponoviti ti znaš šta hoćeš i istrajan si tu tome da ostvariš svoje snove. Već si na pola puta kad si zablistao na ovoj sceni, popravivši sve što je moglo da se popravi u pevanju. U ovoj sezoni su pokazao sve i veliki napredak u pevanju i ozbiljnost u radu i ono što je najkvalitetnije kod tebe, a to je komunikacija sa publikom. Imaš taj šmek da devojčice već usplahireno vrište. Ako biramo zvezdicu kao zvezdicu koju naša publika mnogo voli da vidi, to ćeš biti ti – rekla je Leontina Vukomanović.

Mi smo odradili najbolje što smo mogli, vi ste takođe uradili najbolje što je bilo do vas, večeras ste bili najbolji. Ja se nadam da ćete i ti i Bojana i mnogi vaši drugari nastaviti da nastave da se bave muzikom. Svaka čast svima – rekla je Goca Tržan.

Related posts