Teodora Marković – Svoja i tvoja – (07. 06.) – polufinale

– Svoja i tvoja – (07. 06.) – – trideset prva emisija

Teodora Marković je otpevala pesmu “Svoja i tvoja” koju u originalu izvodi Marija Šerifović. Teodora je i ovoga puta uspela da očara sve, te je zasijala punim sjajem, a sve njene sposobnosti su uz ovu pesmu uspele da izađu na videlo. Ona j na sceni imala i pomoć u vidu pesača, koji su upotpunili ovaj spektakl. Iako večeras nemaju priliku da ocenjuju takmičare, stručni petočlani žiri ipak posle svakog nastupa da svoj komentar, a tako je bilo i ovoga puta.

Zadovoljstvo i čast je moja što je baš moja pesma bila ta koja je najslušanija. Ja mislim da si ti mnogo napredovala, jako si lepo prihvatala kritiku. Lepu si pesmu izabrala, mislim da bi Marija bila oduševljena. Srećno u tvojoj profesionalnoj karijeri u budućnosti – rekla je Nataša Bekvalac.

Ti si u ovoj numeri stvarno pokazala kako se izgovaraju reči, lepo izgovoraš sve, dikcija ti je savršena, verovatno ideš i na časove, scena je tvoja. Po mojoj proceni ti si za dve, tri godine već oformljen pevač. Kao i uvek ja stvarno želim da pomognem mladim umetnicima, ako ikad odlučiš da ti ja trebam u karijeri ja ću biti tu – naveo je Damir Handanović.

Meni je to bilo sve dobro, svidelo mi se kako izgovaraš reči, ali moraš da stišaš te prelaske kada uzimaš vazduh – rekla je Lucija, ćerka Leontine Vukomanović, koja večeras zajedno sa njom komentariše takmičare.

Related posts