Teodora Tara Stojanović – (28. 06.) – superfinale

– Con Altura – (28. 06.) – – trideset četvrta emisija

Talenat Teodore Tare Stojanović imali ste priliku da u potpunosti upoznate u proteklih osam meseci. Ona je sasvim zasluženo došla do samog vrha. Ona je izgradila svoj specifičan stil, po kom je publika, ali i žiri, prepoznaju, pa je i večeras ostala dosledna tome i izvela pesmu “Con Altura” koju u originalu izvodi Rosalia.

Ona je napravila eksploziju energije na velelepnoj sceni, a publika je bila u potpunom transu. Na kraju nastupa ove zvezdice, stručni žiri je dao svoje komentare, iako večeras oni nemaju priliku da ocenjuju kandidate.

Ona je uhvatila taj talas koji joj najviše odgovara, niko u ovom takmičenju nije takav, ti imaš taj ozbiljan stav dok pevaš, nema tog čačkanja kose, kod tebe je sve strogo i izgleda svetsko, a naše. Marko i ja smo već počeli da pravimo pesme za naše mlade zvezde i volela bih da i Tara oplemeni taj naš rad – navela je Leontina Vukomanović.

Ovo će imati puno pregleda na Jutjubu, odličnu si pesmu izabrala. To je bila naša himna van scene. Ti si svetski proizvod, ti imaš nešto na čemu ljudi rade da bi bili ovakvi kakva si ti. Mogu da mislim šta bi bilo kad bi takva mašinerija stala iza tebe, Bjonse, Kardi Bi bi otišli u zaborav. Ovo mi se jako svidelo – navela je Kristina Kija Kockar.

Tara se u drugoj sezoni pojavila i to je bio potpuno drugačiji fazon, pevala si Tijanu Dapčević, neverovatno je kako su odrastaju i sazrevaju potpuno drugačije i na pravi način. To mi je posebno drago, sećamo se Tare devojčurka i sada ovakve Tare. Bravo, super, čestitam – naveo je Nemanja.

Related posts