Valentina Mec – Nije ljubav to – (07. 06.) – polufinale

– Nije ljubav to – (07. 06.) – – trideset prva emisija

Valentina Mec je pokazala svoju nežniju stranu, pa se na sceni pojavila u prekrasnoj haljini. Na sceni je dominirala, a društvo su joj pravili i plesači, koji su doprineli da sve izgleda svetski. Iako večeras nemaju pravo da glasaju i da biraju svoje favorite, petočlani žiri ipak može da da svoj komentar na nastup, što je uradio i nakon Valentininog predstavljanja.

Ti već možeš da uđeš u diskografiju, ti si ozbiljan izvođač. Prijatno sam se iznenadio, mislio sam da će biti malo lošije, ali ti imaš i glas i stas. Nemamo nijednu Valentinu na estradnom nebu, želim ti sve najbolje, mislim da si ti definitivno za finale – rekao je Damir Handanović.

Živimo na Balkanu gde smo naučeni da lepota i talenat ne idu zajedno, a to je nepravda prema lepim ženama. Ti si kroz celu ovu sezonu bila toliko suverena, imala si fantastičnih momenata, uvek si izgledala besprekorno, nepravedno je prema tvom talentu što stalno komentarišemo tvoju lepotu – navela je Goca Tržan.

Bez obzira što tvoja lepota zaslepljuje, tvoj glas se večeras daleko čuo – rekla je kratko Nataša Bekvalac, koja je tokom Valentininog nastupa bila na ivici suza, ali je ipak uspela da suzdrži emocije.

Related posts