Žarko Pribaković – (28. 06.) – superfinale

– Libar – (28. 06.) – – trideset četvrta emisija

Žarko Pribaković je u prvom krugu izabrao pesmu “Libar” koju u originalu izvodi Džiboni. Žiri nije mogao da dočeka da prokomentariše nastup ove briljantne zvzedice, pa je za Žarka imao samo reči hvale.

Komentarišemo svi kako je ovo fenomenalna pesma, odlično, dirnuo si žiri u srce, nadam se i publiku. Meni je sve bilo divno i prirodno – naveo je Marko Kon.

Ti si naš romantik, izabrao si pesmu u skladu sa tim, sve pohvale, na svom si terenu, izneo si pravu emociju. Svaka čast, bravo – rekla je Kristina Kija Kockar.

Izrastao si u divnog mladića, ja ti želim puno sreće i večeras i inače. Pred našim očima si se pretvorio u nešto predivno. Ne mogu da budem objektivna, jer si miljenik ove četiri tetkice ovde. Ti si divan momak, divan pevač, samo radi na sebi i ja ti želi sve što bi ti sam i što bi ti majka i otac poželeli – istakla je Goca Tržan.

Žarko Pribaković – Maybe it’s time – (28. 06.) – superfinale – trideset četvrta emisija

Žarko Pribaković je uspeo da prevaziđe sam sebe izdvedbom svetskog hita “Maybe it’s time” koju u originalu peva Bredli Kuper. Nakon što je Žarko završio svoj nastup, usledili su komentari petočlanog žirija, koji su i ovoga puta bili fantastični.

Moja mama glasa za tebe, evo i sad mi je javila da je ponovo glasala. Ti si ljubimac svih tih majki, ti si jedan dostojanstveni mladić, tvoja boja glasa kupuje publiku. Ti se razmećeš šarmom, osmehom i pristojnošću i to je tvoj adut – rekla je Leontina Vukomanović.

Related posts